Tätduk för takläggare

Home/Företagsprodukter/Migupren/Tätduk för takläggare

Tätduk för takläggare

Migupren – flexibel taktätningsduk för nybyggnation och takrenoveringar

Förhindra takläckage i fogar – använd Migupren för rörelsefogar i tak för att säkerställa en långsiktigt fungerande rörelsefog mot takläckage.
Takreparation – Reparera läckande/ej fungerande fogar genom att renovera med Miguprenduken.
Innergårdar – montera Migupren i vinkeln golv/vägg som en tidssparande och enkel samt väl beprövad metod för rörelsefogar i alla typer av vinklar. Stor möjlighet till detaljanpassning.

Fördelar med Migupren

 

    • Miguprenduken är en produkt som passar väl att använda på tak då vi kan erbjuda all typer av komplexa detaljer som skräddarsydda lösningar till ert projekt.

 

    • Duken har en mycket stor rörelsekapacitet och den rörliga zonen har en extra beläggning som ger den en beständighet mot UV strålning.

 

    • Migupren är också åldersbeständig och är byggvarubedömd.

 

    • Leverans sker av kompletta längder med detaljer, färdiga att monteras samman med bitumenmatta eller epoxi.

 

    • Om skarvning skulle behövas så görs detta genom vulkning. Vi erbjuder denna tjänst på plats hos er, alternativt hyr ni maskin av oss och utför detta själva.

 

Kontakta oss för ytterligare information. Vi besöker er gärna förutsättningslöst och ger er en produktvisning. Om ni önskar en provbit på duken bara hör av er. Självklart kommer vi ut på plats för att hjälpa er mäta in detaljer och visar hur montaget går tillväga.

GALLERI